Er du en grunneier? Bli en del av Grend

Har du en eiendom som du ønsker å forvandle til en verdifull og bærekraftig investering? Da har du kommet til rett sted. Bli en del av Grend, og utforsk vårt unike konsept. 

Hva er Grend og hvordan kan vi samarbeide?

Grend er et utleiebasert konsept som leier ut til  turister i høysesong. Vi bruker mikrohus designet av Snøhetta til å huse våre målgrupper. Boligene våre gjør minimale inngrep i naturen og etterlater seg lite fotavtrykk.

Nå er Grend på utkikk etter flere tomter å etablere seg på. Derfor ønsker vi å komme i kontakt med grunneiere som kan ha tomter som passer til vårt konsept.

Grend tar investeringene, inkludert innkjøp av mikrohusene, teknologi, søknad hos kommunen og drift, mens grunneier står for tomt og infrastruktur.

Grend leier med andre ord tomten av grunneier, og grunneier får både økt verdi på tomt og leieinntekter fra omsetningen til Grend tilbake.

Sammen utvikler vi en bærekraftig destinasjon, som fremmer økt reiseliv.

Grend kan på denne måten hjelpe deg med å utvikle din eiendom på en måte som både gir økonomisk avkastning og samfunnsverdi. Vi ønsker å være dine partner i eiendomsutvikling og ser frem til å skape en spennende lokasjon sammen med deg.

Øk eiendomsverdien

Med en Grend etablering øker du eiendomsverdien samtidig som du får en kontinuerlig leieinntekt på eiendommen din. Grend-prosjekter har en dokumentert historie med å gi solide avkastninger og verdifull eiendomsutvikling.

Bærekraftig utnyttelse

Grend gir deg muligheten til å utvikle din eiendom på en bærekraftig måte og med lavest mulig fotavtrykk. Vi har samarbeidet med verdenskjente arkitekter som Snøhetta for å kombinere naturbevaring med eiendomsutvikling. Dette gir deg en helhetlig og sirkulær tilnærming som sikrer at din eiendomsutvikling er både miljøvennlig og lønnsom.

Verdenskjent arkitektur med Snøhetta

Sammen med internasjonalt anerkjente Snøhetta, har Grend skapt en unik eiendoms-opplevelse som forener bærekraft og estetikk. Snøhetta bringer sin ekspertise og lidenskap for innovativ arkitektur til Grend-prosjektet, og resultatet er en eiendomsutvikling som ikke bare er økonomisk lønnsom, men også visuelt imponerende og miljøvennlig.

Entusiasme for konseptet hos kommuner

Grend-prosjekter har erfaringsmessig vært prosjekter som blir positivt omtalt og heiet på i norske kommuner. Konseptet gjør minimale inngrep i naturen og bidrar samtidig til økt reiseliv og bedre boforhold for studenter gjennom delingsøkonomi. Dette har erfaringsmessig gitt Grend flere positive “knagger” for kommuner og politikere og henge på, som erfaringsmessig sikrer raskere tillatelser og prosesser innad i kommunen.

Meld interesse her

Ta gjerne kontakt for mer info

Har du en tomt du ønsker å utvikle til en Grend-lokasjon? Eller har du spørsmål du ønsker å diskutere? Ta kontakt med oss!
Send oss en mail

Vi gleder oss til å fortelle deg om Grend

daniel@grend.no
Ring direkte

Mandag-Fredag mellom 09.00 - 17.00.

+47 416 85 640

Våre samarbeidspartnere

Snøhetta
eyJwYXRoIjoicmFtYm9sbFwvZmlsZVwvR3BWa2dkcG1VNWdwVGFGQkdjY3Euc3ZnIn0_ramboll_ptfMyn_1ZPqVBTHB5VhHNCdQjWIFfqsEuGkgrP1PefE