_DSC6571

Hvorfor Grend?

Som småbarnsforeldre har vi savnet muligheten for å kunne bo flott tett på naturen med alt av fasiliteter. Ofte har alternativet vært å leie en hytte eller å ta inn på et hotell å bruke to hotellrom.
 
En hyttetur er alltid koselig, men med andre vennepar med barn er det også fint å kunne trekke seg tilbake til sitt eget område. Vi fant derfor ut at ved å starte Grend kunne vi skape muligheten til å bo slik vi vil som småbarnsfamilie, uten å gå på kompromiss med verken fasiliteter eller nærhet til natur.
 
Hos Grend kan man leie en hytte som gir en uovertruffen nærhet til naturen samtidig som barna får sitt eget rom og babycallen rekker til nabohytta om man er flere familier på tur.
 
Resultatet av over 2 års planlegging ble til Grend Bø i Telemark sommeren 2023 - vegg i vegg med Bø Sommarland og i uberørt natur. Innen sommeren 2024 har vi åpnet Grend Blefjell og Grend Stavern.
 
Hos Grend tilbyr vi en opplevelse av å bo midt i naturen, samtidig som du har tilgang til alle nødvendige fasiliteter. Vi har tatt utgangspunkt i våre egne erfaringer og ønsker som småbarnsforeldre, og har skapt en perfekt base for familieferien.
 
Vårt mål er å gi deg og din familie den ultimate hytteopplevelsen, hvor dere kan koble av og nyte naturen, samtidig som dere har alle bekvemmeligheter innen rekkevidde. Alle hyttene er moderne, komfortable og fullt utstyrt med alt dere trenger for å få et avslappende opphold.
 
Vi håper dere liker konseptet, og vi gleder oss til å se dere på en av våre hytter.

Våre samarbeidspartnere

Snøhetta
logo_skandinavias
Visit Telemark
Visit Bø