Grend-hytte

5 990 4 493,- NOK pr natt

Med 96 kvm. gulvareal inkludert terrasse, høy standard, fantastisk komfort og en romfølelse du ikke finner maken til, får du en bo-opplevelse som kan sammenlignes med å bo på et luksuriøst hotell, i naturen.

Med skyvedører i glass på hele fronten, kan dere velge å sove med skyvedørene åpne og slippe naturen helt inn, og som vil gi en følelse av å ligge ute under åpen himmel.

Her vil du og familien garantert finne stillhet og ro til å nyte naturen rundt dere etter en hektisk dag med aktiviteter.

Hyttene er svært miljøvennlige og gjør minimale inngrep i naturen. Vi er opptatt av at hver hytte har minimalt fotavtrykk og at vi skal være det mest bærekraftige alternativet til overnatting i området.

Se booking muligheter her

KJØKKEN: Fullt utstyrt kjøkken med ett-greps blandebatteri, koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap med frys. Leveres med alt du trenger for å lage en god frokost, lunsj og middag.

OPPHOLDSROM: Romslig stue med sovesofa og sitteplasser for hele familien. Her er det også mulig å åpne hele fasaden og få dobbel gulvflate med utendørs terrasse. Oppholdsrommet består av en åpen løsning med spisebord for opptil 6 personer. Dimbar belysning i hele hytta, samt varmekabler i alle gulv. Varmepumpe i oppholdsrom.

SOVEROM: 2 store soverom med dobbeltseng, dimbar belysning i tak, leselys, stikkontakt / ladepunkt i vegg. Gulv med varmekabler og termostatstyring. Sengene kan enkelt slås opp for fleksibel bruk av rommene på dagtid. I garderobeskapene finner du en ekstra reiseseng, barnestol, ekstra dyner og puter.

GANG OG TEKNISK ROM: Godt med garderobeplass for oppbevaring av klær og sko. Her finnes også vaskemaskin, sikringsskap, varmtvannsbereder, stikkontakter til lading av verktøy etc.

Vi har samlet alle vilkår på en egen side. Den finner du her.

Avbestilling gjør du via bookingbekreftelsen du får på SMS eller mail