Vinteren på Grend Bø

Er du ute etter spennende opplevelser i vinterkulda? Det finnes det mye av i Bø! Gled deg over flotte skiløyper og snødekte skoger, utforsk islagte innsjøer perfekte for skøyting, saunaopplevelser og mye mer. Vi har laget en oversikt over alt det spennende du kan oppleve på en vinterhelg på Grend denne sesongen. 

Langrenn på Lifjell

Bare en kort 20-minutters kjøretur fra Grend  finner du Lifjell, det nærmeste høyfjellet for hele det sentrale Østlandet. Lifjellplatået i Telemark har over 20 topper som strekker seg over 1000 moh. Dette gir en rekke varierte muligheter for de som ønsker å utforske langrennsløyper. Totalt finnes det 80 kilometer med preparerte skiløyper som er klare til bruk om vinteren. Ved å besøke skisporet.no og søke på Lifjell, kan du enkelt holde deg oppdatert på når løypene sist ble preparert, eller til og med følge løypemaskinen live. Dette området er perfekt for en liten pause fra hverdagen! Å befinne seg i høyden, omgitt av vakker natur, utsikter og idyll, gir en uforglemmelig opplevelse.

Screenshot 2024-01-16 at 14.14.34

Langrenn i Nordbøåsen: Spor av Ren Glede

For de som elsker langrenn, er Bø en perle. Over 80 kilometer med perfekt preparerte løyper vever seg gjennom det vakre Nordbøåsen-landskapet. Om dagen kan du gli gjennom rolige skoger, mens kveldsløyper gir deg en magisk opplevelse under stjernene. En perfekt skihelg får du mens du bor på Grend. 

Screenshot 2024-01-16 at 14.16.46

Lifjell Skisenter og Vinterland

For de som søker adrenalinkick og utfordringer i nedoverbakkene, er Lifjell Skisenter og Vinterland stedet å være. Fra erfarne skientusiaster til de som setter skiene på for første gang, tilbyr dette anlegget varierte nedfarter som passer alle ferdighetsnivåer.Lifjell Skisenter, bare 12 km fra Grend, er en perle for vinterentusiaster. Med to heiser, fire nedfarter i ulike vanskelighetsgrader, terrengpark, Telemarks største flomlysanlegg, ski- og snowboard skole, samt skiutleie, tilbyr skisenteret en komplett opplevelse.

Bakkene er perfekte for barnefamilier og de som elsker å utforske terrengparken med hopp og rekkverk. Beliggenheten gir deg en fantastisk utsikt over Telemark, og mens du suser nedover snøføret, kan du nyte den idylliske utsikten over Norsjø.

Bø om vinteren er veldig vakker. Og enda flottere blir det om man har et magisk sted å være mens man nyter det i rolige omgivelser som går iett med naturen. Book en helg på Grend.. La vintereventyret begynne!