Susanne er Grend sin vaskehelt i sommer

Sommeren har ankommet Grend og gjestene strømmer på. Men bak kulissene finnes det en spesiell historie om samarbeid og en vaskehelt som har gjort en uvurderlig innsats for Grend. Vi har tatt en prat med Susanne.


Susanne, du har blitt en nøkkelperson for Grend i sommer. Kan du fortelle oss hvordan det hele startet?

- Absolutt! Sentrum Renhold, som tar seg av renholdet på Grend, hadde ikke nok kapasitet til å dekke alle overnattingene denne sommeren. Det var da Aziz fra Grend, kontaktet meg og spurte om jeg kunne bidra.

Hvordan reagerte du da?

- Jeg ble veldig begeistret for muligheten til å bidra på Grend. Jeg bor i Gvarv og studerer i Bø, så det føltes som en perfekt match. Det å kunne hjelpe til med å sikre at gjestene får en flott opplevelse her på Grend, har vært utrolig givende.

Hvordan har dette gått så langt?

- Samarbeidet har vært fantastisk! Jeg har blitt tatt imot med åpne armer av Sentrum Renhold-teamet, og vi har jobbet sammen med Balder (husvert) for å sikre at alle hyttene blir nøye rengjort og klare til gjestenes ankomst.

IMG_0060

Gründer av Grend, Aziz, er storfornøyd med å ha landet for Susanne sommeren.

- Vi var virkelig i en situasjon der vi manglet kapasitet til å sikre at hver eneste hytte var rengjort og klar for gjestene. Jeg hadde hørt positive ting om Susanne gjennom vaktmesteren på Arkaden senter i Skien, hvor jeg jobbet tidligere. Fra jeg møtte Susanne første gang fikk jeg umiddelbart en følelse på at hun var perfekt for oss.

Balder som er husvert på Grend er også storfornøyd med å ha Susanne på Grend i sommer.

- Susannes innsats har vært uvurderlig for Grend. Hun har bidratt til å opprettholde den høye standarden vi ønsker å levere til gjestene våre. Gjestene våre har uttrykt stor tilfredshet med renholdet på hyttene.