Sara og Ben Adams har besøkt Grend

Heng deg med på eventyret til Sara og Ben Adams, det glade paret som nylig opplevde magien på Grend med sin familie. 

Hva var ditt førsteinntrykk av Grend?

Wow factor når vi kom inn døra. Som å gå inn i på et sted fra en fresh
Instagram konto / interiørmagasin. Moderne, highend/luksuriøst, enkelt (på perfekt skandinavisk vis), rent

Screenshot 2023-08-02 at 11.44.02

Hvordan ville du beskrive atmosfæren og stemningen her?

Avslappende/beroligende atmosfære med nærhet til naturen. Og med innredning som ga følelse av at vi var ute i skogen også når vi var inne.

Hvilke opplevelser eller aktiviteter på Grend har gjort størst
inntrykk på deg? Hvorfor?

Det var veldig fint å sitte ute på kvelden etter barna hadde lagt seg. Med trærne så nært føltes det ut som vi satt midt i skogen og spilte kort. Vi likte også godt å spise frokost inne med dørene vid åpen, samt dusje med masse naturlig lys som kom inn gjennom glassveggen.

Hvordan vil du beskrive Grend som et sted for familier? 

Grend er absolutt et familievennlig overnattingssted. Vi var to små familier med en 2åring per familie. Grend hadde både reiseseng til barn, barnestol og stellematte. Terrassen var inngjerdet med et nett som holdt barna trygge mens de lekte ute, uten å forstyrre nærheten og utsikt til skogen.

2

Hvilke aspekter gjør det spesielt egnet for en familieferie?

Vi kombinerte oppholdet hos Grend med besøk til Bø Sommarland Bø som er nærmeste nabo til Grend. Vi trodde barna ville være for små for Sommarland, men det var mange supre aktiviteter der også for de minste som snart fyller to.

Sara, Ben og resten av familien dro fra Grend med hjertene fulle av gode minner og brede smil. Hvis du er på jakt etter et sted som er spesielt, et sted midt i naturen hvor du kan lage minner som varer livet ut, da er Grend et godt valg. Bli med på eventyret du også!