Klatreparken Høyt & Lavt - Kun 4 minutter fra Grend!

Opplev spenningen og utfordringene blant trærne i den fantastiske klatreparken Høyt & Lavt, kun en kort kjøretur fra Grend. Her kan hele familien få adrenalinet til å pumpe, mens de nyter ekte naturopplevelser i trygge omgivelser.

Klatreparken Høyt & Lavt Bø i Telemark er et eldorado for de som søker spenning og moro. Med forskjellige typer hinderløyper som slynger seg langs trærne, er det en lekeplass for både venner og familie. Fra zip-lines til tauhindringer - her kan du virkelig utforske den skjulte skogverdenen på en helt naturlig måte.

20130724_høytoglavt_0179

Høyt & Lavt Bø tilbyr varierte klatreløyper som passer for alle, uansett alder og ferdighetsnivå. Før du kaster deg ut i eventyret, vil du bli kurset og utstyrt med nødvendig sikkerhetsutstyr. Sikkerheten er ivaretatt, slik at hele familien kan delta og skape uforglemmelige minner sammen.

Stort utvalg 

Med hele 137 forskjellige apparater i skogen, finner du utfordringer for både ekstreme eventyrere og barnefamilier på utkikk etter en morsom dag i naturen. Høyt & Lavt Bø i Telemark tilbyr åtte ulike løyper med varierte vanskelighetsgrader, og selv de aller yngste kan prøve seg i spesialtilrettelagte "løyper."

20130724_høytoglavt_0058

Perfekt utfordring 

Er du klar for et kick? Ta med vennegjengen, familien eller utdrikningslaget for en spesiell opplevelse som tilpasses deres ønsker. Høyt & Lavt gir deg muligheten til å kombinere badeferien i Bø Sommarland eller vandringen på Lifjell med adrenalinrushet fra tretoppene.

20130724_høytoglavt_0244

Kombiner med overnatting i skogen

Hvorfor ikke starte dagen med skikkelig spenning og moro hos Høyt & Lavt Bø i Telemark? Ta med gjengen og opplev den adrenalinfylte klatreparken blant trærne. Etter en actionfylt dag der, kan dere avslutte med stil og ro ved å tilbringe natten hos oss på Grend. Mikrohusene våre gir dere den perfekte muligheten til å lene dere tilbake og nyte hyggelige stunder sammen. Del latter, minner og nye planer mens dere omgis av den vakre naturen og stillheten i skogen. Så hvorfor ikke kombinere den beste av begge verdener – en uforglemmelig dag på tretoppene og en avslappende overnatting hos oss på Grend? 

A5B06651-5125-48F0-AA3A-F562702AF91B

Obs: Minimum høyde for deltakelse er 80 cm, og barn helt ned i 2-årsalderen kan prøve seg i tilrettelagte løyper.