Ida og Lasse har besøkt Grend

Heng deg med når vi slår av en prat med Ida og Lasse – det livlige paret som nylig dro på eventyr til Grend, med sin firbente venn på slep! Les om deres inntrykk, opplevelser og verdifulle tips fra deres tid på Grend.


Hva var deres førsteinntrykk av Grend?

Førsteinntrykket var nesten overraskende bra. Vi visste ikke helt hva vi gikk til, og hadde ingen erfaring med denne typen hytter før. For Ida som har vokst opp i Bø, var det ekstra spennende å kjenne på følelsen av en slik opplevelse der. Vi fikk ganske umiddelbart en ro. 

IMG_0515

Hvordan ville dere beskrive atmosfæren og stemningen her?


Atmosfæren og stemningen kan best beskrives med det gjentagende ordet ro. For oss som bor sentralt i Oslo, men begge oppvokst omgitt av natur på hver vår kant av landet, er nettopp denne nærheten til naturen noe vi aktivt søker for å slappe av. Hyttene i seg selv er moderne, og nedstrippa, samtidig som de har en høy kvalitet og funksjonalitet i alle ledd - det var veldig fint å hvordan det møtte den blottlagte naturen, og integrerte seg inn i en helhet både gjennom terrassen og de store vinduene. 

image2


Hvilke opplevelser eller aktiviteter på Grend har gjort størst inntrykk på dere? 


Det å våkne opp om morgenen med en følelse av å være i skogen, når du ligger i senga med en kopp kaffe var nydelig. På kvelden åpnet vi de store vinduene ut, lagde oss et godt måltid og kunne nyte et glass vin. Før regnet gjorde at vi trakk inn under tak, men fortsatt med vinduene åpne. Hunden vår lå i lyngen og koste seg gjennom store deler av tiden, og det i seg selv gjorde det hele ekstra nydelig for oss. 

IMG_0475


Hvordan vil du beskrive Grend som et sted for par? Hvilke aspekter gjør det spesielt egnet for en parferie?

Hyttene er plassert slik at det føles som man er alene. Når man er på et slikt sted som par får man roen og fokuset til hverandre og til gode samtaler som man gjerne soner litt ut av hjemme på grunn av de vanlige forstyrrelser og vaner. Skogen isolerer og pakker deg inn i en lunhet som også gjør at du forsvinner litt ut av verden rundt. Tiden går litt saktere, og det er noe vi begge trengte og allerede lengter tilbake til.