Grend etablerer lokasjon på Fritzøe Gård

Det er med stor begeistring at vi forteller om det neste skrittet i GRENDs utvikling – lanseringen av en ny lokasjon på historiske til Fritzøe Gård i Stavern. 

- Sammen med Treschow-familien, ønsker vi å skape en bærekraftig destinasjon som tilbyr minneverdige opplevelser for både lokalbefolkningen og besøkende, sier daglig leder av GREND, Daniel Harvei Sandvold.

Han forteller at Fritzøe Gård har alt GREND så etter i en ny lokasjon.

- Vi ser virkelig frem til å videreutvikle denne fantastiske lokasjonen, og sammen skape en destinasjon som blander historiske røtter med moderne bærekraft, fortsetter han.

Også Gründer Aziz Chaer er entusiastisk over å endelig kunne fortelle GREND sin andre lokasjon. 

- Dette er en drømmelokasjon og beliggenheten her er perfekt for konseptet. Det er magisk utsikt fra hvert mikrohus, flere aktiviteter for små og store i området i tillegg til at golfbanen er rett utenfor døra, forteller han.  

Lokasjonen på Fritzøe Gård blir den andre lokasjonen, etter at GREND ble etablert for første gang i Bø i Telemark i juli tidligere i år. 

Gruppen_Hero2_by Envise_jpeg (1)

Røttene til Fritzøe gård strekker seg tilbake til midten av 1800-tallet, og deres bidrag til norsk næringslivshistorie har vært betydelig. GREND vil etablere 7 mikrohus på tomten, med umiddelbar nærhet til golfbanen som i dag ligger sentralt på tomten. 

Fritz Treschow er daglig leder i Fritzøe Gård, og har store forventninger til samarbeidet. 

- GREND traff akkurat det vi var ute etter - et konsept som ikke bare er av høy kvalitet, men som også er bærekraftig og skal vare i flere tiår. Det er en unik blanding av studenter og turister som skaper liv og aktivitet på gården.

Det er første gang i gårdens lange historie at det skal drives utleie mot turister og studenter på gården. Han tror GREND har alt som skal til for å treffe et stort publikum.

Gruppen_Hero1_by Envise_jpeg (1)

- Gjestene våre skal sitte igjen med et 'WOW!' når de kommer til mikrohusene på Fritzøe Gård. GREND gir en følelse av å være en del av naturen og området. Mikrohusene som er designet av Snøhetta, gir en moderne, minimalistisk levevis som er forankret i naturen. 


GREND åpner for turister 1. juni og for studenter 12. august, men allerede nå er det åpnet for booking. Klikk her for å booke ditt opphold på GREND Fritzøe Gård.