Grend åpner lokasjon på Blefjell

To timer fra Oslo sentrum ligger Blefjell. En perle på høyfjellet med god tilgang til omfattende skiløypenett og slalåmanlegg. Vi er stolte av å kunne fortelle at Grend har åpnet sin tredje lokasjon her. 

- Dette er en veldig idyllisk lokasjon. Dette passer så godt for både familier og par som ønsker å oppleve høyfjellet på sitt flotteste! 

Balder er husvert på Grend og har nettopp gjort klart alle hyttene for gjester i vinterferien. 

- Blefjell er den perfekte vinterdestinasjonen på Østlandet. Det er både veldig tilgjengelig og har mange spennende muligheter. 

_DSC1094 Large

3 hytter og badstue-tårn

Grend Blefjell tilbyr tre unike hytter designet av Snøhetta, skapt for å gi deg den etterlengtede roen midt i naturen. Hyttene er moderne utstyrt med alle fasiliteter man trenger. I tillegg har området et badstue-tårn, perfekt etter en lang dag i skiløypene forteller husverten. 

- Badstuetårnet er på mange måter prikken over i-en på Grend Blefjell. Vi har også en egen smørebod for dem som vil preppe skiutstyret. Vi ønsker å være et naturlig førstevalg for dem som ønsker gode naturbaserte opplevelser. 

Naturopplevelser i fokus:

Målet med Grend Blefjell er å skape best mulig naturopplevelser på fjellet. Og dem er det mange av på Blefjell. Til sammen utgjør løypenettet på Blefjell 169 kilometer. Terrenget er variert og har løyper som er tilpasset for både erfarne skiløpere og barnefamilier. Skiløypene er ikke langt fra hyttene, men om man ønsker å starte et spesifikt sted er det også god tilgang til parkeringsplasser ved de ulike løypene rundt omkring på fjellet.

Design uten navn Large

Skiheis

Grend ligger også praktisk til i nærheten av Blefjellheisen, en familievennlig alpinbakke med tre nedfarter. Her kan man utfordre seg selv med hopp og railkjøring, eller velge en mer rolig nedfart for de som foretrekker det. Om sommeren og vinteren er dette også et utmerket utgangspunkt for fantastiske turer, med tilgang til flere turløyper fra toppen. Ski og snowboard kan leies, og for de som trenger en pause, varme eller en liten matbit, er Varmestua tilgjengelig. 

Naturlig neste steg

Daglig leder i Grend, Daniel Harvei Sandvold, er veldig glad for at Grend har åpnet sin tredje lokasjon på Blefjell. 

- Dette er et veldig naturlig steg for Grend. Vi ønsker å kunne formidle alle typer naturbaserte opplevelser. Da er det klart at plassering på høyfjellet faller oss veldig naturlig. Grend skal gli inn og bli en del av naturen. Det synes jeg vi har klart veldig godt på Blefjell. Hyttene er skapt for å ikke ødelegge, men å bevare. Jeg håper mange kommer til å få glede av alt det fantastiske man kan oppleve på fjellet her. 

@ofleatherandlace-blefjell-4 Large

 

Vinter og påskeferie?

For dem som planlegger skiferie i enten vinterferien, eller påskeferien har vi gode nyheter. Grend har nemlig to åpningstilbud på tre- og firedagers tilbud. De kan du benytte deg av her. 

Les mer om Grend Blefjell her