Internasjonalt anerkjente Lasse Fløde blir en del av Grend

For å formidle naturbasert reiseliv ut i den store verden, er Grend stolte og ydmyke over å ha fått med internasjonalt anerkjente Lasse Fløde på laget. Vi har tatt en prat med ham om hvorfor akkurat Grend fanget hans interesse og hans ambisjoner for fremtiden.

- Det som virkelig fascinerer meg med Grend er tanken på å kombinere turisme og bærekraft på en unik måte. Det er en ny tilnærming som verden trenger mer av!


Foto: Lasse Fløde

Lasse har 15 års erfaring som fotograf og har jobbet med store aktører som New York Times, Telegraph Magazine, Dezeen med mange flere. Nå går han inn som Head of Content hos Grend, hvor han vil være arkitekten bak den visuelle retningen og innholdsproduksjonen som vil tiltrekke internasjonale turister til Grends lokasjoner. 

- Helt siden jeg var på besøk på Grend i Bø for første gang i sommer har jeg vært veldig begeistret for konseptet. Man får på mange måter både primitiv natur og komfort på en og samme gang. Det er helt unikt og det er meningsfylt å jobbe med.

 

Bilde av Lasse Fløde

Foto: Lasse Fløde

Lasse er fra værharde Stad i Nordfjord som har gjort at han er blitt glad i å formidle rå naturopplevelser. 

- Jeg er glad i å vise frem naturen like røff som den faktisk er, ikke bare som et postkort men å få frem vær og vind og ulike typer omgivelser. Jeg ikke bare opptatt av å levere vakre bilder, men jeg ønsker å formidle historiene, atmosfæren og følelsene som gjør Grend unikt.

 

Hva gleder du deg aller mest til? 

- Å formidle gleden ved naturbasert reiseliv handler ikke bare om å vise frem vakre bilder av naturen, det handler også om å dele historiene og fortellingene som gjør hvert sted unikt. Det er gjennom disse historiene at vi kan inspirere andre til å sette pris på og oppdage skjønnheten i naturen.

Screenshot 2024-02-05 at 18.44.16

Foto: Lasse Fløde

Stolt gründer

Aziz Chaer, gründer av Grend, er over seg av begeistring for å ha fått med Lasse på veien videre.

- Det å få med de rette folka på laget er en ubeskrivelig god følelse. Det nyeste tilskuddet til Grend er en stjernesignering av en annen verden! Lasse er en av Norges beste fotografer og jobber til daglig med det internasjonale markedet.

- Og det aller beste; han slår oss som verdens mest joviale fyr, med beina godt planta på jorda. Den kombinasjonen er unik.

- Lasse kommer inn med noen fantastiske ambisjoner om å etablere Grend som en internasjonal merkevare. Kombinert med de neste nyhetene som kommer fra Grend, vil dette samarbeidet passe som hånd i hanske.

 

Les mer om Lasse Fløde på hans nettside her