Familien Østby Orlien deler fra sine opplevelser på Grend

Vi har hatt en hyggelig prat med Hanne Østby Orlien, som nylig besøkte Grend for sin ferieopplevelse sammen med familien. De har delt sine tanker, erfaringer og beste tips fra oppholdet.

unnamed (1)

Hva var deres førsteinntrykk av Grend?

Vi synes Grend var et kjempeflott sted. Veldig fine hytter i et stille og rolig område med deilig utsikt og direkte tilgang til natur. Hytta hadde flott arkitektur og veldig smarte løsninger som vi likte godt (nedfellbare senger, Kaos Klapp, barneseng, alle skaper, etc), lekkert kjøkken og bad. Prikken over i-en var de deilige såpene fra Sprekenhus.

Screenshot 2023-07-13 at 23.40.27

Hvordan opplevde dere atmosfæren og stemningen på Grend?

Hyttenes beliggenhet tett opp mot skogen skapte en veldig deilig atmosfære; ro og stillhet. De store panoramadørene ut fra stua mot verandaen ga en følelse av å være midt i skogen, og det var et fint sted for et glass vin på kvelden og morgenkaffe dagen etter.

unnamed (2)

Hvilke opplevelser og aktiviteter hadde dere på Grend?

Samme dag som vi kom til Grend hadde vi vært på glamping noen dager og bodd i telt, og ønsket en rolig ettermiddag og kveld rundt ved/i hytta, derfor fikk vi ikke sett så mye på aktivitetstilbudet rundt. Vi var imidlertid en tur til Lifjell tidligere på formiddagen, og fant en nokså småbarnsvennlig rute. Det var veldig fint! Ser ellers for meg at Grend er et supert sted å bo for barnefamilier som skal besøke Sommerland.

unnamed (5)

Hvordan er Grend for barnefamilier?

Jeg synes Grend er et flott sted for familier, spesielt i kombinasjon med Sommerland. Det er fint for barna å gå ut og leke og utforske plassen utenfor, enten i skogen eller på lekeplassen. Tenker ellers som nevnt at stedet er en fin plass å bo for familier som f eks skal til Sommerland og/ eller Høyt og Lavt og Lifjell. Jeg kjenner ikke Bø godt nok til å vite hva annet man kan gjøre i nærheten, men jeg er helt sikker på det er mer.